- Vitsord från tidigare uppdragsgivare -

“Vi har anlitat dig till både dop, bröllop och begravning och vi blir aldrig besvikna. Du sprider värme och glädje med din oerhört vackra sång och det blir väldigt stämningsfullt!"


- Ulrika & Stefan -

"Johanna har med sin sångröst och musikalitet förgyllt de flesta av våra stora händelser i livet! Passar in och sjunger fantastiskt bra såväl vid dop , bröllop, födelsedagar som fester. Har alltid levererat utifrån önskemål med sin fina röst. Fantastisk!"


- Katarina -


"Vi har anlitat Johanna flera gånger och är supernöjda! Både dop, bröllop, fest & begravning. Hon sjunger fantastiskt och har en bred repertoar. Rekommenderas varmt."


- Jaana - 

“Vi har anlitat Johanna på bröllop, dop och begravning. Hon har en fantastisk röst och tar sig lätt an många olika slags sånger. Vi kommer anlita Johanna fler gånger”


- Maria & Niklas -

"Vi anlitade Johanna att sjunga vid en större gala och hon gjorde ett fantastiskt framträdande som belönades med stående ovationer från publiken. Jag kan varmt rekommendera denna talangfulla sångerska."


- Camilla - 

"Tusen tack Harmony Sisters

för en underbar kväll med

fantastisk sång, dans och

glitter i massor"    - Hemma Hos i Landvetter -

februari 2023


"Harmony Sisters är proffsiga, mycket trevliga att boka och att arbeta med. Framförandet är medryckande, oprentantiöst men ändå välgjort och inarbetat. Mycket bra stämsång och ABBA-känslan är helt klart närvarande. "


- Jörgen Sandgren för

Ti Amo, Stenungsund  -

april 2024

Samarbetspartners

Johanna Åkesson Sångerska

Copyright 2021 Johanna Åkesson Sångerska